93,3 MHz ja 97,3 MHz
Itäkatu 5, 26100 Rauma ramona@radioramona.fi
studio: 02 8228 933

Lähetä viesti studioon!

Ramonan aamuissa vuorottelevat Raisa Aho ja Ari Anteroinen. Iltapäivissä seuraa pitää Anna Riutta-Salo.

 

Tänään on Lauantai 19. elokuuta, 2017. Viikko 33.

MEDIATIEDOT

Toimilupayhtiön nimi: 
Paikallisradio Ramona Oy / liiketoiminta Via Vittoria Oy

Radio Ramona on Rauman talousalueella kuuluva paikallisradio, jonka lähetystoiminta on jatkunut vuodesta 1988 asti. Yli neljännesvuosisadan ajan Ramona on keskittynyt paikalliseen uutis- ja viihdeohjelmatarjontaan ja vakiinnuttanut asemansa paikallisena tiedotuskanavana.

Ramonan musiikkilinja keskittyy kotimaiseen pop- ja rockmusiikkiin, höystettynä ulkomaalaisilla klassikoilla. Musiikkivalikoima on räätälöity 25-55-vuotiaiden mieltymysten mukaisesti, ja ydinkohderyhmään kuuluvatkin aikuiset, 35-55-vuotiaat raumanseutulaiset.

Paikallinen toimitus tuottaa ohjelmaa Ramonan taajuudelle klo 07-18 välisen ajan. Erityisen kuunneltuja ohjelmaosuuksia ovat erilaiset juttusarjat, joita tuotetaan monesta eri aihepiiristä, sekä jääkiekkoselostukset, jotka kuuluvat myös nettiradion kautta ympäri maailman.

Radio Ramona on valittu kolmesti Vuoden Radioksi. Lähetysteho kattaa kaikki talousalueen kunnat ja kaupungit: Rauma, Eura, Eurajoki, Laitila, Luvia, Pyhäranta, Säkylä ja Uusikaupunki. Alueella asuu noin 100 000 kuuntelijaa.

Ramonan taajuudet ovat 93,3 MHz ja 97,3 MHz.